El cor condemnat

18,50 

Si tenim en compte els seus nombrosos contes, novel·les i pel·lícules, ningú s’aproxima tant com Clive Barker al terror més viu i original. El cor condemnat (titulada Hellraiser en la seva adaptació per a la pantalla gran) és una de les històries més espantoses que probablement s’hagin escrit mai i una de les seves millors obres.
    L’apetit insaciable de Frank Cotton pels plaers més extrems i pel dolor el duen fins al trencaclosques de la caixa de Lemarchand, i a una mort que només una ànima malaltissa podria inventar. Però la Julia descobreix una manera de fer tornar en Frank d’allà on ha anat a parar, tot i que el preu que li tocarà pagar serà sagnant i terrible...

ISBN 978-84-19676-22-1 Coleccción

Compartir:

Fitxa del llibre

Tìtol original: The Hellbound Heart
Any d'edició: 2023
Nº de edició: 1
Nº de colecció: 114
idioma: català
Nº de pàgines: 160
Dimensions: 14 x
21 cms
0.11 cms
Il·lustrador: Raul Grabau
Traductor: Javier Calvo

L'autor

Barker, Clive

Clive Barker (nascut a Liverpool, Anglaterra, el 5 d’octubre del 1952) és un escriptor, director de cine i artista visual.
     És un dels autors de terror i fantasia més aclamats. Va començar amb escrits de terror al principi de la seva carrera, recollits a la sèrie Books of Blood i a la novel·la faustiana The damnation game. Posteriorment es va passar a la fantasia moderna amb tocs de terror.
     L’estil més característic de Barker és la idea que existeix un món subjacent i ocult que conviu amb el nostre, el rol de la sexualitat en allò sobrenatural i la construcció de mitologies coherents, complexes i detallades.

Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart