La dimensió desconeguda

18,50 

Aquest volum recull els relats de Richard Matheson en els quals es van basar sis capítols de la sèrie de culte La dimensió desconeguda.
   Inquietants, impactants i sorprenents, en aquests contes hi podrem trobar capses que contenen insòlits dilemes morals; caigudes fortuïtes a la quarta dimensió; ombres humanes sobre les ales d’avions enlairats a vint mil peus; incendis, telèpates i experiments educatius; astronautes a la recerca de nous planetes habitables o robots boxejadors comandats per perdedors que no llencen mai la tovallola...
   Matheson, autor d’obres com Soc llegenda, L’home minvant, La casa infernal, o Duel —que Spielgberg va dur a la pantalla sota el títol El diable sobre rodes—, ens endinsa als relats com si els estiguéssim vivint en primera persona, combinant de manera magistral la quotidianitat i els fets paranormals.
   I és que... «Vostè encara no ho sap, però acaba d’entrar a la dimensió desconeguda».

Compartir:

Fitxa del llibre

Any d'edició: 2023
Nº de edició: 1
Nº de colecció: 108
idioma: Català
Nº de pàgines: 208
Dimensions: 21 x
14 cms
Prologuista: Prieto, Pep
Il·lustrador: Monteys, Albert
Traductor: Espasa Sans, Marina;Sales i Sariola, Martí;Surià López, Scheherezade;Cotes i Argelich, Edgar;Llisterri i Boix, Anna;Castaño Montserrat, Eduard
Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart