Col·leccions

logo kaplan

KAPLAN

La col·lecció Kaplan, dedicada al cinema i als seus protagonistes, adquireix una nova dimensió amb les darreres novetats, que exploren terrenys potser allunyats del món del cinema però que apunten cap a les noves tendències audiovisuals, oferint al lector, especialista o no, unes sòlides bases intel·lectuals que us ajudaran a comprendre els desafiaments d’aquesta època revolucionària tant de la indústria televisiva com, per descomptat, la cinematogràfica.

logo coleccion laertes

LAERTES

Col·lecció dedicada al pensament, història, art, literatura i actualitat, oferint una visió calidoscòpica de diverses disciplines del pensament que ajuden a aprofundir en alguns dels aspectes més apassionants de la contemporaneïtat.

logo-rumboa

RUMBO A...

Més de vuitanta destinacions avalen Rumb a… com la primera col·lecció de guies de viatges escrites per autors espanyols. Els nostres escriptors coneixen perfectament el país, s’han relacionat estretament amb la seva gent i saben, com a bons viatgers, quina és la informació pràctica, fonamental i necessària per moure’s amb facilitat en un país estranger.

logo-nan-sham

NAN-SHAN

Una de les nostres col·leccions emblemàtiques és sens dubte Nan-Shan, dedicada a recollir algunes de les novel·les més importants del gènere de literatura de viatges. Molts dels nostres títols són clàssics reconeguts, i d’altres esperen ser-ho amb el temps i amb una mica de justícia. Perfecte complement a la nostra col·lecció de guies de viatge Rumb a, Nan-Shan alberga veritables joies viatgeres d’autors com Potocki, Marc Twain, Kipling, D.H. Lawrence, Burton, Le Corbusier o Chateaubriand, per esmentar-ne només uns exemples, a més d’autors contemporanis com Ana M. Briongos, Luis Pancorbo, Tatiana Pigariova, Beatriz Pitarch o la blocaire bagdadí Riverbend.

logo-laertes-educacion

EDUCACIÓ

Aquesta col·lecció està constituïda per una sèrie de llibres centrats en aspectes teòrics, filosòfics i sociològics dels corrents educatius, actuals i històrics, i tot llibre relacionat amb l’assaig, la crítica i la posada al dia dels principis fonamentals de la formació i la educació. El seu objectiu principal és oferir obres que permetin la visió panoràmica i reflexiva de les ciències de l’educació, de la intervenció psicopedagògica i de les tendències innovadores en el camp de la investigació, aportant models teòrics d’ampli abast.

logo-logoi

SERIE LOGOI

Per què una nova sèrie de textos de Filosofia? Aquesta col·lecció no vol tornar la mirada a la tradicional cultura narrativa. No és això el que pretenem. La Filosofia serveix per crear i clarificar conceptes. Per augmentar la nostra capacitat de resoldre problemes. Per desenvolupar la nostra capacitat dorganitzar idees i principis. Per trobar diferències no evidents entre diverses perspectives i elements comuns entre perspectives aparentment oposades, desenvolupant l’habilitat d’aclarir-los comunicant-los mitjançant el llenguatge. I totes aquestes possibilitats volem que entrin en joc als textos de Filosofia d’aquesta secció. Obrim amb ells debats que demana la societat del coneixement.
Són textos i contextos polèmics sobre veritats que seran provisòries i seran reemplaçades per altres veritats. La discussió de la certesa ens prevé contra el fanatisme i ens torna més tolerants, ja que la Filosofia crea i clarifica conceptes, però també ens ensenya a viure. Ens ensenya a reconèixer que primer som subjectes socials, i només després som individus. Els nostres problemes reconeixen una matriu comuna.
logo-kin-ik

KIN-IK

Diferents parades a l’impressionant viatge de l’home al llarg de la història de les seves civilitzacions, les seves religions, les seves creences. Conéixer el passat és intuir el futur.
Aquesta col·lecció aporta llum als misteris antropològics que acompanyen l’home des de les albors de la civilització fins al nostre present, en què els nous déus viatgen a la velocitat de l’adsl.
Amb un rigor científic absolut però sortejant academicismes incomprensibles per al gran públic, aquesta col·lecció reuneix títols d’història antiga, prehistòria, etnologia, etnografia, antropologia i història de les religions.
logo trebol negro

TREBOL NEGRO

La col·lecció de Trébol Negro és una petita proposta de títols que es caracteritzen no ja pel gènere al qual pertanyen (ja sigui novel·la, teatre, poesia o assaig), sinó més aviat pel fil vermell (o negre) que travessa un comú denominador : la seva línia política. Una reflexió crítica, de la situació concreta, sempre fidel a una pràctica editorial que fa memòria del que no ha estat. El propòsit final és reunir un tipus de llibres que pot portar, a la motxilla, un militant.

logo rey de bastos

REY DE BASTOS

Rey de Bastos és la col·lecció degana sobre literatura i assaig relacionats amb l’univers homosexual i queer a Espanya. Dirigida al principi pel recordat Alberto Cardín, aquesta històrica col·lecció repassa les actituds davant l’homosexualitat en totes les seves variants al llarg de més de vint-i-cinc anys.

logo camelot

CAMELOT

Lectures lleugeres per a l’ànima, contes que amaguen immensitats, relats que busquen constant el sentit últim de la vida. Literatura portàtil per satisfer lesperit mitjançant entreteniment, reflexió i aprenentatge.

logo enseñanza

TURISMO

Una col·lecció imprescindible per a la formació contínua dels professionals del món del turisme; avui la principal font d’ingressos de països mediterranis i llatinoamericans necessita avançar en la seva oferta, però alhora en la qualitat d’aquesta oferta. Això explica l’oportunitat d’aquesta col·lecció.

logo arca

L'ARCA

Arcà és una de les col·leccions més respectades entre els seguidors i els experts de la literatura fantàstica. Compte amb els autors especialistes del gènere, com Conan Doyle, Edgar Allan Poe, Jules Verne o H.P. Lovecraft, així com eminents autors de la literatura universal, com Rabelais, Txékhov, Chesterton o Dickens, entre molts altres. L’Arcà també compta amb diverses antologies de literatura fantàstica que han esdevingut èxits de vendes i llibres de referència escolar.

logo lectures i itineraris

LECTURES I ITINERARIS

Aquesta col·lecció pretén complir un doble objectiu: a través de la sèrie “Lectures”, posar a l’abast dels joves lectors i dels no iniciats, sobre tot dels estudiants de secundària, obres clàssiques i modernes adaptades a les seves capacitats i al seu nivell, i mitjançant la sèrie “Itineraris”, proporcionar recursos teòrics i pràctics tant a professors com a alumnes, que els ajudin, didàcticament i d’una forma innovadora, a treballar aspectes concrets de la llengua i la literatura.

logo embat

EMBAT

Una col·lecció de narrativa contemporània amb la vocació de recollir, en contra de les rutines preponderants, línies atrevides i innovadores de creació literària.

logo laertes catala

LAERTES CATALÀ

Una col·lecció de llibres en català on hi tenen espai des de l’assaig històric i literari fins a algunes novel·les i recull de relats que pel seu interès mereixen un lloc destacat en el nostre catàleg.

Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart