Complint la normativa vigent, l’usuari té el dret de tornar qualsevol llibre en el termini de 7 dies a partir de la data de recepció. Els llibres tornats han d’estar en condicions normals (amb el seu embalatge original i sense fer servir) En un termini màxim de 30 dies de la recepció de la devolució, Editorial Laertes es compromet a reemborsar-los.

Abans de fer la devolució, haurà de comunicar-se amb nosaltres per mail (laertes@laertes.es) o telèfon (93 6248911) perquè li indiquem la manera com ens pot enviar la comanda i el procediment a seguir.

Si la causa de la devolució és que el llibre està defectuós o no correspon al que ha demanat, Editorial Laertes correrà amb les despeses de la devolució i la nova tramesa. Si el motiu és que la comanda no us satisfà, us reemborsarem l’import però no les despeses d’enviament ni les despeses de devolució.

La devolució de l’import es realitzarà un cop arribi la comanda tornada a les nostres oficines i amb la mateixa forma de pagament que hagi utilitzat: o bé s’abonarà a la targeta de crèdit o bé al compte PayPal. Per a comandes per contrareemborsament es farà una transferència bancària al compte que no indiqui.