El cas de Charles Dexter Ward

17,00 

L’obscura i fascinant història d’El cas de Charles Dexter Ward de H.P. Lovecraft, és una immersió en els misteris insondables de Providence. Charles Dexter Ward, un jove antiquari, desencadenarà forces ancestrals mentre desvetlla els sinistres secrets de Joseph Curwen, un alquimista immers en la màgia negra. A través d’antigues biblioteques i rituals perduts, Ward s’endinsarà en un món ocult que amenaça la seva pròpia existència i posa en perill la tranquil·litat de la seva ciutat natal. Amb una prosa característica de Lovecraft, ofereix una atmosfera d’horror còsmic, revelant els terribles límits de la ment humana davant de forces incomprensibles.
     Endinsa’t en les pàgines d’aquesta obra mestra del terror, on el passat emergeix per reclamar la seva venjança, i l’ombra de l’ignot amenaça d’envoltar-ho tot.

ISBN 9788419676382 Coleccción Tags , ,

Compartir:

Fitxa del llibre

Tìtol original: The Case of Charles Dexter Ward
Any d'edició: 2024
Nº de edició: 1
Nº de colecció: 118
idioma: català
Nº de pàgines: 240
Dimensions: 12.5 x
19.5 cms
1.43 cms
Il·lustrador: Toni Benages
Traductor: Ricard Vela

L'autor

Lovecraft

(Providence, 1890 - 1937). La seva vida va estar marcada per nombroses dissorts i per una solitud que només va saber pal·liar a través d’una intensíssima activitat epistolar. Lovecraft cercava obsessivament «la perfecció de l’horror», i el va assolir amb el conreu d’un estil propi: l’horror còsmic, que conté elements de ciència-ficció, una mitologia pròpia i una perspectiva basada en la creació d’ambients ominosos i abismes siderals. Tot i que en vida només va ser admirat per una minoria, amb el pas del temps els seus escrits han aconseguit l’objectiu perseguit per l’autor —segons Michel Houellebecq— de «portar el lector a un estat de fascinació». Avui, les seves creacions terrorífiques són conegudes globalment i els seus Mites de Cthulhu, desenvolupats per les generacions posteriors d’escriptors de terror, continuen vigents.

Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart