El cas de Charles Dexter Ward

17,00 

L’obscura i fascinant història d’El cas de Charles Dexter Ward de H.P. Lovecraft, és una immersió en els misteris insondables de Providence. Charles Dexter Ward, un jove antiquari, desencadenarà forces ancestrals mentre desvetlla els sinistres secrets de Joseph Curwen, un alquimista immers en la màgia negra. A través d’antigues biblioteques i rituals perduts, Ward s’endinsarà en un món ocult que amenaça la seva pròpia existència i posa en perill la tranquil·litat de la seva ciutat natal. Amb una prosa característica de Lovecraft, ofereix una atmosfera d’horror còsmic, revelant els terribles límits de la ment humana davant de forces incomprensibles.
     Endinsa’t en les pàgines d’aquesta obra mestra del terror, on el passat emergeix per reclamar la seva venjança, i l’ombra de l’ignot amenaça d’envoltar-ho tot.

ISBN 9788419676382 Coleccción Etiquetas , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: The Case of Charles Dexter Ward
Año de edición: 2024
Nº de edición: 1
Nº de colección: 118
idioma: català
Nº de páginas: 240
Dimensiones: 12.5 x
19.5 cms
1.43 cms
Ilustrador: Toni Benages
Traductor: Ricard Vela

El autor

Lovecraft

(Providence, 1890 - 1937). La seva vida va estar marcada per nombroses dissorts i per una solitud que només va saber pal·liar a través d’una intensíssima activitat epistolar. Lovecraft cercava obsessivament «la perfecció de l’horror», i el va assolir amb el conreu d’un estil propi: l’horror còsmic, que conté elements de ciència-ficció, una mitologia pròpia i una perspectiva basada en la creació d’ambients ominosos i abismes siderals. Tot i que en vida només va ser admirat per una minoria, amb el pas del temps els seus escrits han aconseguit l’objectiu perseguit per l’autor —segons Michel Houellebecq— de «portar el lector a un estat de fascinació». Avui, les seves creacions terrorífiques són conegudes globalment i els seus Mites de Cthulhu, desenvolupats per les generacions posteriors d’escriptors de terror, continuen vigents.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart