Edificis en moviment

Construcció i destrucció. Representació i metàfora

19,50 

“Les cases s’alcen i cauen”, “les cases viuen i moren”: descripció de fets i comparació amb la vida humana. Representació i metàfora. Fent ús de les metàfores associades al fet constructiu, un dels temes del llibre, podem caracteritzar Edificis en moviment com una obra assagística flexible i oberta, construïda a partir de materials fragmentaris de diversa procedència: seqüències de films de ficció o documentals, paràgrafs de contes, novel·les o assajos, sèries fotogràfiques, seqüències de vinyetes de narratives dibuixades, escenes d’obres dramàtiques, peces de vídeo-art o audiovisuals d’instal·lacions artístiques.
La construcció i destrucció d’edificis com a motius visuals i argumentals, així com la seva capacitat metafòrica, especialment en les obres narratives de ficció, constitueixen la columna vertebral del llibre. D’altra banda, una mirada atenta al context en què es desenvolupen aquestes experiències viscudes a través dels personatges de ficció, inevitablement situades en un lloc i un temps determinats, ens condueix a considerar aspectes generals que tenen un tractament aprofundit en altres camps del saber: l’arquitectura i l’urbanisme, l’art i la història, la filosofia i la psicologia, l’antropologia i la sociologia.

ISBN 978-84-16783-57-1 Coleccción Tags , , , ,

Compartir:

Fitxa del llibre

Any d'edició: 2019
Nº de edició: 1
Nº de colecció: 53
idioma: Catalán
Nº de pàgines: 237
Dimensions: 15.50 x
23 cms
Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart