El gran déu Pan

i La llum més intensa

16,00 

El gran déu Pan narra la història del Dr. Raymond, un científic que realitza un experiment per revelar la veritat oculta de la realitat. Mitjançant aquest experiment i amb l’ajuda de la Helen, crea una jove anomenada Mary. A mesura que es desenvolupa la trama, es descobreix que Mary és l’encarnació de «El gran déu Pan», un ésser ancestral que porta la destrucció. La novel·la explora temes de ciència, misticisme i les conseqüències de jugar amb forces més enllà de la comprensió humana, creant una atmosfera inquietant que destaca els límits de la percepció i els perills d’indagar en els misteris de l’existència. A La llum més intensa explora temes ocults i místics. La història segueix l’investigador Dyson, involucrat en un misteriós experiment místic amb la intenció d’obtenir una visió de la veritat última. Utilitzant antigues fórmules màgiques, l’experiment revela forces incontrolables i entitats ocultes. La narrativa barreja elements de terror i misticisme, oferint una exploració fascinant de les fronteres de la realitat i les conseqüències de buscar la veritat profunda. El conte destaca la capacitat de Machen per crear una atmosfera enigmàtica i inquietant mentre examina les conseqüències d’explorar els secrets més profunds de l’univers.

Arthur Machen (1863-1947) Va ser un escriptor gal·lès que va destacar en la literatura de terror i misticisme del segle xix i principis del segle xx. Va treballar com a periodista i escriptor, guanyant-se la vida amb les seves col·laboracions en diferents publicacions. La seva escriptura, sovint enigmàtica i misteriosa, va influir en autors posteriors com H.P. Lovecraft. Malgrat que no va obtenir un gran reconeixement durant la seva vida, la seva obra ha estat redescoberta i apreciada en èpoques posteriors per la seva contribució al gènere del terror i per la seva habilitat per capturar atmosferes misterioses i sobrenaturals.

ISBN 978-84-19676-39-9 Coleccción Tags , ,

Compartir:

Fitxa del llibre

Any d'edició: 2024
Nº de colecció: 119
idioma: català
Encuadernació: cosit
Nº de pàgines: 168
Dimensions: 12.5 x
19.5 cms
0.1 cms
Il·lustrador: Albert Monteys
Traductor: Francesc Morales
Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart