Ratafia supernova

Ratafia supernova

Casals I Merchán, Jordi

Colección: Embat, 11
Materias: Literatura
Año edición: 2019
Páginas: 186
ISBN: 978-84-16783-73-1
Dimensiones: 12,5X19,5
Disponibilidad: En Stock
Cantidad:
  • Compartir:
15.00€
Descripción

Un jove empordanès, graduat en Llengua i Literatura, vol ser escriptor. Fascinat pel realisme brut, Tarantino i els còmics, ha escrit l’esborrany d’una novel·la negra protagonitzada per detectius, ionquis i un grup de noies que treballen d’especialistes de cinema d’acció.
     La professora de l’Escola d’Escriptura li diu que el seu text fa aigües: parla de realitats que no ha viscut en primera persona i que, per tant, desconeix. A la història —li diu la professora— li falta versemblança.
     Decidit a arreglar les mancances de la seva opera prima, el figuerenc provarà d’endinsar-se en el món de l’hampa altempordanesa durant tres dies, a la recerca de la veritat literària, acompanyant-se de delinqüents, politoxicòmans i membres del lumpen que el puguin iniciar en el món de les drogues dures, la violència i el risc.
     Però ho farà de manera tan superficial i matussera que la història acabarà convertint-se en una road story carregada de despropòsits i d’humor negre.
     Jordi Casals torna amb una divertida novel·la, per primer cop en català, en què reflexiona sobre el fet d’escriure sense apartar-se de les seves senyes d’identitat: personatges atípics a la recerca de la seva vocació, escenaris reals i episodis hilarants.

Manufacturer
Products By Alphabet
Tag Cloud
No tags available
Casals i Merchán, Jordi

Casals i Merchán, Jordi

AUTOR

(Barcelona, 1976). Desde 2001 reside en Figueres. Licenciado en Filología Hispánica por la UB, ejerce de profesor de Lengua y Literatura Castellana en el Instituto Cap Norfeu de Roses. También ha cursado estudios en el Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu. Vinculado al pan...

  • Muerte por Funky
  • Telecaster Circus
  • Telecaster Circus
  • Muerte por Funky

Comentarios (0)

Escribir comentario

Tu nombre:


Tu comentario: Nota: no insertar HTML!

Puntuación: Malo           Bueno

Introduce el código en la casilla de abajo: