Ratafia supernova

15,00 

Un jove empordanès, graduat en Llengua i Literatura, vol ser escriptor. Fascinat pel realisme brut, Tarantino i els còmics, ha escrit l’esborrany d’una novel·la negra protagonitzada per detectius, ionquis i un grup de noies que treballen d’especialistes de cinema d’acció.
   La professora de l’Escola d’Escriptura li diu que el seu text fa aigües: parla de realitats que no ha viscut en primera persona i que, per tant, desconeix. A la història —li diu la professora— li falta versemblança.
   Decidit a arreglar les mancances de la seva opera prima, el figuerenc provarà d’endinsar-se en el món de l’hampa altempordanesa durant tres dies, a la recerca de la veritat literària, acompanyant-se de delinqüents, politoxicòmans i membres del lumpen que el puguin iniciar en el món de les drogues dures, la violència i el risc.
   Però ho farà de manera tan superficial i matussera que la història acabarà convertint-se en una road story carregada de despropòsits i d’humor negre.
   Jordi Casals torna amb una divertida novel·la, per primer cop en català, en què reflexiona sobre el fet d’escriure sense apartar-se de les seves senyes d’identitat: personatges atípics a la recerca de la seva vocació, escenaris reals i episodis hilarants.

ISBN 978-84-16783-73-1 Coleccción Etiqueta

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2019
Nº de colección: 11
Nº de páginas: 186
Dimensiones: 12.5 x
19.5 cms

El autor

(Barcelona, Nou Barris, 1976). Llicenciat en Filologia Hispànica per la UB. Viu a l’Empordà des del 2001, on fa de professor de Llengua i Literatura a l’Institut Alexandre Deulofeu. Ha estat membre de diverses bandes de rock, funk, soul i ska, com Soul Taja o Komando Moriles.
   Com a escriptor ha publicat Muerte por funky (2013) i Telecaster Circus (2016) a Editorial Laertes.
   Ratafia Supernova és la seva tercera novel·la.
Ha canviat els Dry Martini per la garnatxa.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart