Reflexos de Lumière

14,50 

Un recorregut desacomplexadament subjectiu per una sèrie de films esdevinguts clàssics d’una manera o altra. Molts d’ells són fites del nostre imaginari cultural i social. D’altres són tries més personals que han tingut una particular incidència en les vivències de l’autor.

«... he anat passejant / pels camins de la imatge / a cops dirigint films / per veure-ho des de dintre / i a cops fent relectures / de propostes alienes / com si fossin miracles / ocults en les petxines / d’un oceà invisible / que només un poema / pot visibilitzar» (del proemi del llibre).

ISBN 978-84-18292-84-2 Coleccción Etiquetas , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2022
Nº de colección: 14
Nº de páginas: 144
Dimensiones: 14.8 x
21 cms

El autor

(1945) Físic, matemàtic, poeta i cineasta. Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull, ha exercit durant molts anys de professor de guió i realització a la Facultat de Cod’inèrcia, Paradigma absent i El teorema de Noether a Laertes, així com el llibre La metàfora audiovisual basat en la seva tesi doctoral. Entre la seva producció cinematogràfica i televisiva hi ha els films Solitud —amb Omero Antonutti—, El somni de Maureen —amb Juanjo Puigcorbé—, Gossos —amb Lluís Homar— i la sèrie documental Odissees —dirigida per Enric Calpena.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart