Striptease per a invidents

i altres narracions

12,00 

«El notari va assentir amb el cap i s'aclarí la gola.
Disposo —va rellegir— que al meu cos mort li amputin el cap, les mans i els peus. Aquestes porcions seran inhumades. La resta del cadàver serà lliurat als gossos a fi que el devorin.»
(Un deure de pietat)

Tot i la diversitat dels escenaris i les situacions, des d'un striptease fins al terror fantasmal, des d'un duel fins a un contracte d'esclavatge, les narracions del recull estan travessades per potents línies que les enllacen: l'amenitat que els infon la frescor i l'empenta de l'escriptura, l'humor (sovint molt negre), el recurs freqüent a l'erotisme i, cohesionant el conjunt, la qualitat del text característica de l'autor.

ISBN 978-84-7584-861-7 Coleccción Etiqueta

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2012
Nº de colección: 7
Nº de páginas: 120
Dimensiones: 12.5 x
19.5 cms

El autor

Emili Olcina, narrador, assagista i, ocasionalment, guionista de cine i de televisió, és l'autor, entre altres obres, de les novel·les La catedral buida, La deessa nua, del recull de relats Històries del vespre i de la nit, de L'art i el cos de Madonna, d'un assaig sobre el compositor romàntic català Ferran Sors. Bon coneixedor de la literatura fantàstica, és l'autor d'una Antologia de narrativa fantàstica catalana i d'El llit sota la tomba: antologia de la narrativa de vampirs, de Goethe a Scott Fitzgerald (1797-1927). Ha preparat i prologat edicions de Baudelaire, Kipling, Rabelais, Saki, Dylan Thomas, Amos Tutuola.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart