Estiu: caminar mirant

Notes de camp

15,00 

Edició de les notes de camp preses al llarg de l'estiu al Montseny i al Parc Nacional de Yasuní a l'Equador pel científic i geògraf Martí Boada, qui confessa: que no em fa res moure'm a deshora pels rostolls, sempre per les vores del camp. M'agrada sentir el crepitar del trepig de la palla vestigial que resta en el camp. També sento agradosa la duresa tèrmica, que unta la pell del cos d'una suau humitat salada, que comença sempre pel centre columnar de l'esquena.
      M'atrau el moment, la percepció que l'espai serà una invitació a la trobada interior d'un mateix, sense irrupció humana. És un moment realment particular que valoro molt, un moment preciós que sols ofereix l'estiu.

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2016
Nº de edición: 1
Nº de colección: 39
idioma: Catalán
Nº de páginas: 135
Dimensiones: 15.50 x
23 cms
Ilustrador: Boada i Juncà, Martí

El autor

Doctor en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Magíster i llicenciat en Geografia per la UAB i llicenciat en Estudis Catalans per la Universitat de Perpinyà. Professor titular i investigador del Departament de Geografia i investigador de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB). Professor visitant de la Universitat de Califòrnia, campus de Santa Bàrbara, de la Universitat de Talca (Xile), de la Universitat de Missoula (Montana, USA), de la Universitat de Zacatecas (Mèxic) i de la Universitat de Toulouse (França).
   Autor de més d'una cinquantena de llibres de pensament i divulgació científica, col·labora en diversos mitjans de comunicació sobre temes relacionats amb societat i medi. Membre del Comitè Espanyol del PNUMA i de la UICN.
   Ha estat guardonat amb el premi Global 500 de les Nacions Unides, guardó que li va entregar Nelson Mandela en reconeixement a la seva trajectòria. Premi Nacional Medi Ambient "Ministeri de Medi Ambient" i Premi Medi Ambient de l'IEC. Membre del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (2001-2013).
   Ha encapçalat expedicions científiques com la portada a terme el 2014 al Yasuní (Amazones de l'Equador) amb l'Institut Biotropical, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart