La dimensió desconeguda

18,50 

Aquest volum recull els relats de Richard Matheson en els quals es van basar sis capítols de la sèrie de culte La dimensió desconeguda.
   Inquietants, impactants i sorprenents, en aquests contes hi podrem trobar capses que contenen insòlits dilemes morals; caigudes fortuïtes a la quarta dimensió; ombres humanes sobre les ales d’avions enlairats a vint mil peus; incendis, telèpates i experiments educatius; astronautes a la recerca de nous planetes habitables o robots boxejadors comandats per perdedors que no llencen mai la tovallola...
   Matheson, autor d’obres com Soc llegenda, L’home minvant, La casa infernal, o Duel —que Spielgberg va dur a la pantalla sota el títol El diable sobre rodes—, ens endinsa als relats com si els estiguéssim vivint en primera persona, combinant de manera magistral la quotidianitat i els fets paranormals.
   I és que... «Vostè encara no ho sap, però acaba d’entrar a la dimensió desconeguda».

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2023
Nº de edición: 1
Nº de colección: 108
idioma: Català
Nº de páginas: 208
Dimensiones: 21 x
14 cms
Prologuista: Prieto, Pep
Ilustrador: Monteys, Albert
Traductor: Espasa Sans, Marina;Sales i Sariola, Martí;Surià López, Scheherezade;Cotes i Argelich, Edgar;Llisterri i Boix, Anna;Castaño Montserrat, Eduard

El autor

Richard Matheson (1926-2013) va néixer a Nova Jersey. El 1951 va publicar el seu primer relat, «Nascut d’home i de dona», que va marcar l’inici de la seva meteòrica carrera i va assentar les bases de la literatura de terror modern. Va escriure molts guions per al cinema i la televisió, i molts dels seus relats es van popularitzar a través de les adaptacions de la mítica sèrie La dimensió desconeguda. A més, algunes de les seves novel·les i històries s’han convertit en pel·lícules de renom, com L’home minvant, El diable sobre rodes, Soc llegenda i Quins somnis vindran. Al llarg de la seva carrera va guanyar diversos premis, entre els quals destaquen el World Fantasy (1976, 1978, 1984, 1990), el Bram Stoker (1990, 1991), el Locus (1990) o el Retro Hugo (2001).

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart