Diario del chuloplaya

9,50 

A través de les aventures del "Nen" i del seu col·lega "El Berraco", ens endinsem en el submón dels caçadors de sexe que pul·lulen entorn del turisme de platja i discoteca a la Costa Brava de principis dels 1980. El Nen, latin lover vocacional, és, però, càndid, filosòfic i vulnerable, capaç com un nen veritable de meravellar-se del que veu i del que li succeeix. Al llarg de les seves memòries, alhora innocents i escabroses, i magistralment humorístiques, el Nen adquireix una densitat humana que el fa risiblement entranyable.

ISBN 978-84-7584-963-8 Coleccción Etiqueta

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2014
Nº de colección: 9
Nº de páginas: 118
Dimensiones: 12.5 x
19.5 cms

El autor

(Barcelona, 1963) creatiu publicitari. Ha publicat un centenar de contes eròtics a revistes com Playboy, Penthouse i Kiss Comix, les novel·les No me digas nada más, Això és Ràdio Pica, Potser i Diario del chuloplaya (Laertes), Levon y sus instantes (Adicciones porquesí), els llibres de relats La tarde que compré La vida sexual de Catherine M. i Nocturnos del Quadrat d’Or - Pornografías de Barcelona (Tintas Alternativas Ediciones) i la plaquette Encuentros y extravíos (Adicciones porquesí).

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart