Guia galàctica per a autoestopistes

17,50 

Un dijous, a l'hora de dinar, tot d'un plegat, de forma inesperada, la Terra és destruïda per tal d'obrir una ruta exprés hiperespacial a través del sistema solar. Per a Arthur Dent, a qui precisament aquell matí li acaben de demolir la casa, la cosa resulta ser molt més del que ell pot afrontar. Tristament, però, el cap de setmana amb prou feines ha començat, i la Galàxia és un lloc ben estrany i sorprenent.

ISBN 978-84-18292-45-3 Coleccción Etiquetas , , , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy
Año de edición: 2021
Nº de edición: 2
Nº de colección: 65
idioma: Català
Nº de páginas: 238
Dimensiones: 19.5 x
12.5 cms
Traductor: Castaño i Montserrat, Eduard

El autor

Douglas Adams (1952-2001) va escriure inicialment la Guia Galàctica per a autoestopistes (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, 1979) com una sèrie radiofònica per a la BBC, i va ser més tard que la va transformar en una novel·la. L’èxit tan radiofònic com literari el va dur a escriure una triologia de cinc parts: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy; The Restaurant at the End of the Universe; Life, the Universe and Everything; So Long, and Thanks for All the Fish; Mostly Harmless. Va escriure dues novel·les d’èxit com Dirk Gently’s Holistic Detective Agency i The long Dark Tea-Time of the Soul.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart