Soc llegenda

10,99 18,00 

Robert Neville sembla ser l’únic supervivent d’una guerra bacteriològica que ha assolat el planeta i convertit la resta de la humanitat en vampirs. Serà ell l’últim home viu a la Terra?
    Tot un clàssic en el seu gènere, aquesta novel·la és un pertorbador relat sobre la soledat i l’aïllament i una magnífica reflexió sobre conceptes que ens semblen molt clars com normalitat i anormalitat o bé i mal.

“La novel·la de vampirs més intel·ligent
i fascinant des de Dràcula.”
Dean Koontz

“Llibres com Soc llegenda
van ser una inspiració per a mi.”
Stephen King

“Potser sigui la novel·la més terrorífica
que s’ha escrit mai.”
William Campbell Gault

Ebook Ebook
Libro Libro
ISBN 200 Coleccción Etiquetas , , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2021
Nº de edición: 2
Nº de colección: 29
idioma: Català
Nº de páginas: 248
Ilustrador: Grabau, Raul
Traductor: Urritz Geli, Carles;Geonès Planagumà, Carme

El autor

Richard Matheson (1926-2013) va néixer a Nova Jersey. El 1951 va publicar el seu primer relat, «Nascut d’home i de dona», que va marcar l’inici de la seva meteòrica carrera i va assentar les bases de la literatura de terror modern. Va escriure molts guions per al cinema i la televisió, i molts dels seus relats es van popularitzar a través de les adaptacions de la mítica sèrie La dimensió desconeguda. A més, algunes de les seves novel·les i històries s’han convertit en pel·lícules de renom, com L’home minvant, El diable sobre rodes, Soc llegenda i Quins somnis vindran. Al llarg de la seva carrera va guanyar diversos premis, entre els quals destaquen el World Fantasy (1976, 1978, 1984, 1990), el Bram Stoker (1990, 1991), el Locus (1990) o el Retro Hugo (2001).

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart