El treball de recerca en literatura

Com organitzar-lo, com dirigir-lo

15,00 

Quan sembla que la literatura es troba definitivament amenaçada de mort —almenys si se n'observa el paper a què ha estat relegada en el sistema educatiu actual—, Alfred Sargatal gosa trencar una llança per salvar-la, encara que sigui per la rereguarda. En efecte, aquest llibre que el lector té a les mans és una proposta i una eina didàctica en aquest sentit: una guia per organitzar treballs de recerca en literatura. El treball de recerca en literatura. Com organitzar-lo, com dirigir-lo vol ser una referència eminentment pràctica i va adreçat al professorat de batxillerat que tutoritzi treballs de recerca literària; als universitaris que estudien literatura, i a llicenciats en filologia que s'estiguin preparant per a la realització d'una tesina o d'una tesi sobre literatura.

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2002
Nº de edición: 1
Nº de colección: 102
idioma: Catalán
Nº de páginas: 239
Dimensiones: 12.50 x
20 cms

El autor

Catedràtic de Llengua i Literatura Catalana, va ser un dels fundadors de l'Ateneu Barcelonès del qual també va ser secretari. Codirector amb Eduardo Suárez de la Col·lecció L'Arcà d'editorial Laertes. Traductor de Gérard de Nerval, Albert Cohen, Marguerite Yourcenar, Louis Aragon, T. S. Eliot o Henry James, entre molts altres, és autor de diversos libres i articles.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart