Carmilla

14,50 

En un remot castell a l’Europa Central del segle XIX, la jove Laura viu una vida tranquil·la fins que l’arribada d’una misteriosa convidada, la bella i enigmàtica Carmilla, canvia tot. Mentre l’amistat entre les dues joves es desenvolupa, Laura comença a experimentar estranys somnis i una progressiva debilitat. La seva salut s’enfonsa mentre la veritat oculta darrere de Carmilla comença a desentrellar-se.
     Carmilla és una obra clàssica del gènere gòtic que pren lloc en un món de misteri, vampires i secrets foscos. L’autor, Joseph Sheridan Le Fanu, va ser un mestre en la creació d’una atmosfera inquietant i en la construcció de personatges fascinants. A través d’una narrativa ricament detallada, Le Fanu teixeix una història que examina la dualitat de la bellesa i la maldat, i els límits de l’amistat i la passió.
     De lectura obligada per als amants dels clàssics gòtics i de les històries de vampirs. Aprofundeix en les ombres misterioses d’aquesta obra mestra i descobreix el seu impacte perdurable en la literatura de terror. Una història que captivarà la teva ment i envoltarà la teva ànima en una atmosfera de terror i intriga que perdurarà molt temps després de l’última pàgina.

Joseph Sheridan Le Fanu (1814-1873) va ser un escriptor irlandès conegut per les seves contribucions al gènere gòtic i de terror victorià. La seva obra mestra, Carmilla, va ser una de les primeres narratives sobre vampirs en la literatura i va influir profundament en autors posteriors com Bram Stoker. Le Fanu va escriure amb elegància i habilitat, creant una atmosfera de misteri i por que encara ressona avui en dia.
    La seva influència en el gènere de terror és inqüestionable. Le Fanu és recordat com un mestre de la por literària que va marcar un abast profund en el món de la ficció de terror.

ISBN 978-84-19676-35-1 Coleccción

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: Carmilla
Año de edición: 2024
Nº de edición: 6
Nº de colección: 6
idioma: Català
Encuadernación: cosit
Nº de páginas: 152
Dimensiones: 14 x
21 cms
0.15 cms
Prologuista: Guillamon, Julià
Ilustrador: Màriam Ben-Arab
Traductor: Edgar Cotes
Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart