Avió en vol ras

20,00 

Avió en vol ras és un recull format per una novel·la curta i vuit relats amb uns arguments sorprenents, allunyats dels arquetips del gènere. I és que Ballard, gran renovador de la ciència-ficció, ens du a un futur distòpic, inquietant, i alhora addictiu que ens endinsa en el que en el seu moment va ser el nou concepte de ficció especulativa.
   En aquests relats hi trobarem la costa de l’Alt Empordà postapocalíptica; un viatge en el temps per retransmetre la batalla de Waterloo per televisió; la fugida d’una societat pastoral utòpica per tornar a les ciutats de neó, soroll i formigó; astronautes que un cop morts continuen orbitant la Terra; herois, antiherois, malformacions, bellesa... Tampoc faltarà, en aquesta visió crítica i lúcida del món, la reflexió sobre els mitjans de masses, el control i el negoci de la informació.
   I, és clar, andròmines que s’enlairen, planadors i avions. Molts d’avions.

«La distopia definitiva
és l’interior del propi cap».
JG Ballard

ISBN 978-84-18292-91-0 Coleccción Etiquetas , , , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: Low-Flyng Aircraft and Other Stories
Año de edición: 2022
Nº de edición: 1
Nº de colección: 106
idioma: Català
Nº de páginas: 264
Dimensiones: 21 x
14 cms
Prologuista: Roig, Sebastià
Ilustrador: Benages Gallard, Toni
Traductor: Castaño i Montserrat, Eduard

Prensa

El autor

James Graham Ballard (Shanghai 1930-Londres 2009), considerat un dels grans escriptors i renovadors de la ciència-ficció de la segona meitat del segle xx i membre destacat de l’anomenada new wave, va encapçalar —juntament amb altres autors britànics— la renovació de la ciència-ficció des dels anys seixanta.
    És autor de novel·les tan importants com Crash, High-Rise, The Crystal World, Concrete Island, o la novel·la autobiogràfica Empire of the sun que Steven Spielberg va dur a la gran pantalla.
    Mestre de les distopies, abans de dedicar-se en exclusiva a la literatura va ser, entre altres moltes feines, pilot de la RAF.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart