El Populisme

14,00 

Perrineau exposa l’evolució del significat del terme «populisme» que en l’origen designava un moviment antitsarista del segle XIX, fa un balanç dels estudis més recents i n’examina les noves formes en l’era de les xarxes socials i les notícies falses.
   El populisme s’alimenta de les múltiples crisis que travessen les nostres democràcies liberals: globalització, crisis econòmiques, crisis migratòries, crisis de representació, elabora discursos i doctrines adreçats al «poble» com si es tractés d’un cos polític indiferenciat, i s’ofereix a satisfer les aspiracions menys lloables de les masses. El populisme és un fenomen a la frontissa entre un món que neix i un que s’està morint, o és un símptoma d’una malaltia política molt real i alhora un fals metge que proposa remeis equivocats?

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: Le populisme
Año de edición: 2023
Nº de colección: 3
Nº de páginas: 128
Dimensiones: 15.5 x
23 cms
0.08 cms
Traductor: Bassegoda Pineda, Enric

El autor

Professor de ciència política a Sciences Po (París) on també dirigeix el Centre d’Investigació Política de Sciences Po (CEVIPOF). Realitza treballs d’investigació en el Consell de l’Europa i el Fons Nacional d’Investigació Suïssa i difusió a Radio-France.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart