Poe i el romanticisme fosc

16,00 

El Romanticisme s’enfoca en aquest assaig com la resposta de l’art i la literatura als canvis que es produeixen a les societats del món occidental com a resultat de la Revolució Francesa i les seves conseqüències.
     L’obra d’Edgar Allan Poe, el gran romàntic nord-americà, explora les ombres interiors humanes, i alhora reflecteix les tensions i les violències vinculades als grans problemes públics del seu temps.

ISBN 978-84-19676-33-7 Coleccción

Compartir:

Fitxa del llibre

Any d'edició: 2023
Nº de colecció: 4
Nº de pàgines: 144
Dimensions: 15.5 x
23 cms
1.02 cms

L'autor

Emili Olcina, narrador, assagista i, ocasionalment, guionista de cine i de televisió, és l'autor, entre altres obres, de les novel·les La catedral buida, La deessa nua, del recull de relats Històries del vespre i de la nit, de L'art i el cos de Madonna, d'un assaig sobre el compositor romàntic català Ferran Sors. Bon coneixedor de la literatura fantàstica, és l'autor d'una Antologia de narrativa fantàstica catalana i d'El llit sota la tomba: antologia de la narrativa de vampirs, de Goethe a Scott Fitzgerald (1797-1927). Ha preparat i prologat edicions de Baudelaire, Kipling, Rabelais, Saki, Dylan Thomas, Amos Tutuola.

Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart