Llibre de les dones

11,00 

El Llibre de les dones consta de 396 capítols, dividits en cinc parts, després d’una introducció general. Aquestes cinc parts corresponen als diversos estats de la dona: xiqueta, donzella, casada, vídua i monja.
    El protagonista de l'obra, que s'identifica com a Jaume Roig, s'adreça a Baltasar Bou, nebot segon seu, per explicar-li com l'han maltractat les dones al llarg de la seva vida i per convèncer-lo que n'ha de viure al marge per obtenir la salvació.
    Introduïda i anotada amb rigor, aquesta acurada i fidel prosificació modernitzada del Llibre de les dones a càrrec de Jordi Tiñena posa per primera vegada a l'abast lector una de les obres més riques, divertides i representatives de la narrativa catalana del segle d'or. Amb això, i amb els fragments de l'original i una sèrie de propostes de treball, no es pretén fer altra cosa que el que la majoria de llengües de cultura han fet des de fa temps amb les obres antigues i clàssiques: facilitar-ne l'accés al seu públic natural.

Compartir:

Fitxa del llibre

Any d'edició: 2011
Nº de edició: 5
Nº de colecció: 2
idioma: Catalán
Nº de pàgines: 188
Dimensions: 12.50 x
20 cms
Prologuista: Tiñena Amorós, Jordi

L'autor

Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart