La vida, l’Univers i tot

18,00 

Els infeliços habitants del planeta Kriket estan farts de mirar el cel nocturn per sobre dels seus caps, així que planegen destruir-lo. És a dir, l’univers. Ara, només cinc individus es troben entre els robots assassins de Kriket i el seu objectiu d’aniquilació total.
     Es tracten d’en Arthur Dent, un viatger de l’espai i del temps; Ford Prefecte, que decideix tornar-se boig per veure si li agrada; Vessapetràpid, l’indomable vicepresident de la Campanya en temps real; Zàfod Beeblebrox, l’expresident de la galàxia de dos caps i tres braços; i Trillian, la cadet espacial que està dividida entre un Déu del Tro persistent i un Beeblebrox molt deprimit.
     Com acabarà tot? S’acabarà tot? Només aquesta tripulació incondicional ho sap.

ISBN 978-84-19676-21-4 Coleccción

Compartir:

Fitxa del llibre

Any d'edició: 2023
Nº de edició: 1
Nº de colecció: 113
Nº de pàgines: 264
Dimensions: 14 x
21 cms
0.15 cms
Il·lustrador: Albert Monteys
Traductor: Eduard Castanyo

L'autor

Douglas Adams (1952-2001) va escriure inicialment la Guia Galàctica per a autoestopistes (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, 1979) com una sèrie radiofònica per a la BBC, i va ser més tard que la va transformar en una novel·la. L’èxit tan radiofònic com literari el va dur a escriure una triologia de cinc parts: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy; The Restaurant at the End of the Universe; Life, the Universe and Everything; So Long, and Thanks for All the Fish; Mostly Harmless. Va escriure dues novel·les d’èxit com Dirk Gently’s Holistic Detective Agency i The long Dark Tea-Time of the Soul.

Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart