Els trenta ingloriosos

Escenes polítiques (1991-2021)

18,50 

Aquest llibre reuneix intervencions que responen a la pressió d’un present: una sèrie d’esclats de la lògica de la igualtat i del poder del «que no és res» —des dels indignats, de la nit a les armilles grogues i les seves rotondes—; l’aparició del populisme i l’esdeveniment autoritari de la versió «consensual» i «policial» de la democràcia; el renaixement del racisme d’estat i les passions desiguals: islamofòbia, polítiques antimigrants i anti-gitanes, neorepublicanisme reaccionari. El llibre testimonia la capacitat d’un filòsof, la trajectòria del qual s’ha dedicat a la defensa del sentit igualitari de la democràcia davant la seva desviació oligàrquica, de posicionar-se durant trenta anys i intervenir en la situació política i social.
   Durant trenta anys la contrarevolució intel·lectual ha volgut transformar totes les lluites socials i els moviments d’emancipació del passat en pròdroms del totalitarisme, totes les afirmacions col·lectives oposades al regnat de les oligarquies econòmiques i estatals en símptomes d’egoisme i endarreriment. En canvi, les intervencions aquí reunides pretenen fer visibles les ruptures que els invents igualitaris operen en el teixit de dominació. No aporten el punt de vista del científic o del moralista, sinó només una aportació individual a l’obra per la qual individus i col·lectius sense legitimitat s’apliquen per redibuixar el mapa del possible.

ISBN 978-84-18292-89-7 Coleccción

Compartir:

Fitxa del llibre

Tìtol original: Les trentes inglorieuses
Any d'edició: 2022
Nº de colecció: 1
Nº de pàgines: 224
Dimensions: 155 x
230 cms
0.13 cms
Prologuista: Basses, Xavier
Traductor: Vidal Tubau, Jordi
Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart