El misteri de l’habitació groga

El misteri de l'Habitació Groga és considerada avui dia com una novel·la de misteri clàssica, d'un valor indiscutible; no podia faltar, doncs, en una col·lecció com és ara "l'Arcà". Aquesta obra de Gaston Leroux té com a punt de partida el tòpic del "recinte tancat", típic de la novel·la gòtica anglesa i portada al grau de perfecció més alt per Edgar A. Poe. Tot l'interès i la gràcia de la novel·la és veure com se les va compondre el criminal per escapolir-se d'un àmbit en que totes les obertures apareixen tancades en el moment de descobrir-se el crim.

ISBN 978-84-7584-147-2 Coleccción Tags ,

Compartir:

Fitxa del llibre

Any d'edició: 1997
Nº de edició: 1
Nº de colecció: 51
idioma: Català
Nº de pàgines: 242

L'autor

Gaston Louis Alfred Leroux (París, 6 de maig de 1868- Niça, 15 d'abril de 1927) va ser un periodista i escriptor francès, famós per les seves novel·les de terror i policíaques tals com El fantasma de l'òpera, 1910, El misteri de l'habitació groga, 1907 i la seva continuació El perfum de la dama de negre, 1908.

Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart