Cònan 5

Claus vermells

16,50 

Endinsa’t en el món èpic i salvatge d’Hibòria a través de dues apassionants aventures protagonitzades pel guerrer més temut de tots els temps: Cònan. Aquestes històries ens duran a un univers de perilloses batalles, misterioses ruïnes i heroisme indomable. Les joies de Gualhur ens portaran a les terres de Keshan, on Cònan lluitarà per obtenir les joies mítiques que es troben en una ciutat abandonada.
      Amb Claus vermells, acompanyarem Cònan i la pirata Valèria com fugen d’un drac a través de les jungles del sud d’Hibòria fins a una ciutat misteriosa, on hauran de lluitar per la supervivència enmig de la decadència i la riquesa.

Cònan és el personatge més rellevant de l’escriptor de literatura pulp Robert E. Howard, pare del gènere anomenat «espasa i bruixeria» i un dels narradors més icònics de la revista Weird Tales. Creador d’altres personatges com Solomon Kane o Kull, el Conqueridor, ha passat a la història sobretot per les narracions que va escriure sobre Cònan, qui, gràcies a les recopilacions dels seus relats i les seves adaptacions al còmic i al cinema, ha esdevingut una icona del segle xx.

Compartir:

Fitxa del llibre

Tìtol original: Red Nails, Jewels of Gwahlur
Any d'edició: 2023
Nº de colecció: 112
idioma: català
Encuadernació: cosit
Dimensions: 14 x
21 cms
0.11 cms
Il·lustrador: Luis Mujsant
Traductor: Enric Navarro Pérez
Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart