Una princesa de Mart

18,50 

Quan l’oficial de la Guerra Civil dels Estats Units John Carter arriba a Mart després de veure’s transportat per un fenomen misteriós, no espera trobar-se amb un paisatge àrid, tecnologia sorprenent i diferents races marcianes que només tenen una cosa en comú: un bel·licisme ferotge. Entre conflictes èpics, xocs culturals i una emocionant història d’amor, el valent John Carter haurà d’enfrontar-se a mil perills per sobreviure i protegir aquells que estima.
     Publicada originalment l’any 1912, Una princesa de Mart ha estat una novel·la de ciència-ficció fonamental. En aquesta exploració d’un altre planeta, Edgar Rice Burroughs ens presenta un món fascinant, ple de sentit de la meravella, amb un John Carter a mig camí entre guerrer, aventurer i antropòleg entusiasta. Endinsa’t a l’univers de Barsoom, un clàssic que ha inspirat autors com Ray Bradbury, Jack Vance, Larry Niven o Robert A. Heinlein.

Edgar Rice Burroughs (1875-1950) va ser un escriptor nord-americà, conegut principalment per les seves obres de ciència-ficció i aventura. La seva imaginació va transportar els lectors a mons exòtics i emocionants, oferint relats plens d’intriga, acció i romància. Burroughs va crear personatges icònics, com el selvàtic Tarzan i el viatger interplanetari John Carter, influenciant generacions d’escriptors i creadors d’entreteniment. La seva capacitat per concebre mons ficticis complexos i personatges memorables el converteix en una figura clau de la literatura d’aventures i ciència-ficció.

ISBN 978-84-19676-45-0 Coleccción Etiquetas , , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2024
Nº de edición: 1
Nº de colección: 120
Nº de páginas: 240
Dimensiones: 14 x
21 cms
1.2 cms
Ilustrador: Raúl Grabau
Traductor: Rocío Rincón
Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart