Tantes eren les alegries

Obra gràfica

19,50 

A l'assaig Tantes eren les alegries, George Orwell relata les lletges realitats del règim al qual estaven sotmesos els alumnes en nom del prejudici de classe, la jerarquia i el destí imperial.
   Aquesta novel·la gràfica dona vida a les seves experiències a l’escola. La violència dels seus professors i la vergonya que experimentava diàriament salten de les pàgines, evocant com es veia aquest món dur a través dels ulls innocents d’un nen mentre juxtaposava les rumilacions d’un Orwell madur sobre el que deia aquesta escola i sobre el que diu la societat.
   Avui, mentre l’escola privada i el sistema de classes perduren, aquests text és un recordatori viu que el món que Orwell va intentar canviar encara està amb nosaltres.

ISBN 978-84-18292-69-9 Coleccción Etiquetas , , , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: Such, Such Were The Joys: A Graphic Novel
Año de edición: 2022
Nº de edición: 1
Nº de colección: 3
idioma: Catalán
Nº de páginas: 112
Dimensiones: 0.16 x
0.23 cms
Prologuista: Wilson, Sean Michael
Ilustrador: Huxtable, Jaime
Traductor: Vidal Tubau, Jordi

El autor

George Orwell, un dels escriptors més famosos de tots els temps, és considerat també com un dels millors cronistes de la cultura anglesa del segle XX.
    Conegut sobretot per dos obres, La revolta dels animals i 1984, és autor també d'un llibre molt estimat, Homenatge a Catalunya, on explica les seves experiències a la guerra civil espanyola.
    El seu assaig Tantes eren les alegries relata les lletges realitats del règim al qual estaven sotmesos els alumnes en nom del prejudici de classe, la jerarquia i el destí imperial.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart