Quaderns de reeducació de la lecto-escriptura

Programa d'estimulació, rehabilitació, desenvolupament i potenciació de processos neurològics bàsics

14,00 

Redactat per un equip de psicòlegs i pedagogs coordinat pel reconegut doctor Josep Tomàs, cap de la Unitat de Psiquiatria Infanto-Juvenil de l'Hospital de la Vall d'Hebron, aquest quadern està destinat a pal·liar les mancances que han deixat els diferents aprenentatges escolars i extraescolars ordinaris.
     Els Quaderns de Reeducació són un programa en suport tradicional amb fitxes dirigit a usuaris d'edats diverses, fent especial esment a l'etapa escolar (amb finalitat reeducativa i per a promoure l'adquisició de capacitats neuropsicològiques bàsiques per a l'aprenentatge) i també per a la vellesa (especialment en els processos de demència i per a preservar les capacitats cognitives).
     Els objectius que es persegueixen són: Millorar la coordinació, control i precisió viso-motora; desenvolupar i millorar els processos espai-temporals; estabilitzar i potenciar els mecanismes bàsics per a l'aprenentatge; desenvolupar i millorar l'atenció, la concentració, la memòria i el coneixement; desenvolupar i millorar la comprensió de llenguatges lògics, lingüístics, gràfics i simbòlics; rehabilitar els dèficits cognitius, o trastorns del desenvolupament, que repercuteixen en el procés de l'aprenentatge: dislèxia, dèficit d'atenció i disfuncions perceptives (agudesa visual, velocitat de percepció, organització temporal i ritmicitat); i promoure la preservació, conservació i estimulació del potencial neuropsicològic adquirit durant la vida en la vellesa i en processos dements.

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2007
Nº de edición: 1
Nº de colección: 28
idioma: Catalán
Nº de páginas: 98
Dimensiones: 25 x
30 cms
Ilustrador: Raheb Vidal, Carolina; Bié

El autor

Psicóloga clínica, especialista en logopedia y psicoterapia. Desde 1990 ayudante de la Unidad de Psiquiatría Infanto-Juvenil, Servicio de Psiquiatría, del Hospital Universitario Vall d'Hebron. También se formó con el Diploma y Máster Universitario en Psiquiatría del Niño y del Adolescente por la UB.
   Profesora y responsable de tutorías del Máster de Formación en Psiquiatría Infantil y Psicología del Niño y del Adolescente de la UB, desde 1990. Psicóloga docente del Máster Universitario de Psicología General Sanitaria (MUPGS) de la UAB, desde 2016, y residentes de Psicología del PIR, desde 2020.
   Investigadora colaboradora en ensayos clínicos con los servicios de Neumología y Hepatología pediátrica. Psicóloga clínica de referencia en el Hospital Universitario Vall d'Hebron dentro del centro de referencia XUEC-MCC para enfermedades cognitivo-conductuales de base genética en la edad adulta.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart