Per què la crisi no acabarà mai

7,00 

En aquest llibre t'expliquem què està passant amb la producció d'energia global, quina relació té aquesta amb l'actual situació socioeconòmica mundial i que ens espera en el futur si no fem res.
¿S'acaba el petroli? Sí.
¿Quan? Aviat, de fet, ja ha començat a esgotar-se.
¿I com afecta la crisi que estem vivint? Si hi ha crisi de petroli, la crisi econòmica seguirà!
¿Per què? Perque el nostre sistema de desenvolupament es basa gairebé totalment en el petroli. Si aquest escasseja o n'augmenta el preu, el nostre desenvolupament se'n ressentirà.
Ho expliquem: la causa primera del creixement econòmic, el motor que mou la nostra economia, és l'energia. Perque l'economia creixi, ho ha de fer també el consum d'energia i, per tant, la seva producció. Si la producció d'energia, la major part de la qual ve dels combustibles fòssils i del petroli, no creix sinó que està estancada o comença a decréixer, l'economia entra en recessió. Els efectes d'aquesta recessió és el que anomenem «crisi».

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2015
Nº de edición: 1
Nº de colección: 37
idioma: Catalán
Nº de páginas: 44
Dimensiones: 14.50 x
20.50 cms

El autor

Francesc Sardà, Doctor en Biología por la Universitat de Barcelona y Profesor de Investigación del Instituto de Ciencias Mar (CSIC), su especialidad ha sido la Ciencia Marina relacionada con la sostenibilidad de los recursos pesqueros. Ha explorado los grandes fondos del Mediterráneo ahondando en la vulnerabilidad de los ecosistemas más profundos. Esta actividad la ha desarrollado dirigiendo campañas de muestreo a bordo de buques oceanográficos y pesqueros, dirigiendo más de una docena de proyectos del Plan Nacional y de la Comunidad Europea. Lideró el Grupo de Investigación de Recursos Marins Renovables reconocido por la Generalitat de Catalunya.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart