La meva exBarcelona

12,00 

Recordo que en un dinar amb Joan de Sagarra li vaig comentar que volia escriure sobre la Barcelona dels anys 80. I em va dir: per què no fas un Je me souviens, com Georges Perec?
Així va sorgir aquest inventari de records i evocacions d’una Barcelona que vaig conèixer, que vaig gaudir i que ja no existeix.
    Records de bars, botigues, restaurants, dissenyadors, polítics, artistes, amics, i també de persones que vaig tractar o, simplement, em vaig trobar algunes vegades.
    Records sense una seqüència cronològica però que despertaran en els qui van viure aquella Barcelona els seus propis records.
    Un exercici de memòria i, per què no, de certa nostàlgia, sobre una ciutat inquieta, efervescent i creativa en la qual les agendes estaven cada dia plenes de festes, inauguracions i concerts.
    Una ciutat que realment sí, sí va ser més que mai.

ISBN 78-84-18292-26-2 Coleccción Etiquetas , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2021
Nº de colección: 42
Nº de páginas: 72
Dimensiones: 12.5 x
19.5 cms
0.05 cms

El autor

(Barcelona, 1963) creatiu publicitari. Ha publicat un centenar de contes eròtics a revistes com Playboy, Penthouse i Kiss Comix, les novel·les No me digas nada más, Això és Ràdio Pica, Potser i Diario del chuloplaya (Laertes), Levon y sus instantes (Adicciones porquesí), els llibres de relats La tarde que compré La vida sexual de Catherine M. i Nocturnos del Quadrat d’Or - Pornografías de Barcelona (Tintas Alternativas Ediciones) i la plaquette Encuentros y extravíos (Adicciones porquesí).

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart