La biblioteca d’Arkham

Mites de Cthulhu vol.1

17,00 

Qui no ha sentit a parlar de Cthulhu, Nyarlathotep o l’infame Necronomicon? Lord Dunsany, Ambrose Bierce, R. W. Chambers, Arthur Machen o Algernon Blackwood van recollir l’essència de tots aquells terrors d’espant i van contribuir a la seva popularització, però correspon a H. P. Lovecraft l’honor d’haver-ne estat l’inventor. Gràcies a «Els mites de Cthulhu», la influència de Lovecraft en la literatura de terror dels últims cinquanta anys ha estat incommensurable, fins al punt que s’ha acabat convertint en un autèntic autor de culte.
   Aquest primer volum, prologat i traduït per Jordi Dausà, és una selecció personal d’alguns dels millors relats dels Mites i una bona porta d’entrada als seus horrors còsmics.

ISBN 978-84-19676-15-3 Coleccción Etiquetas , , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: Dagon, The Call of Cthulhu, The Colour Out of Space, The Festival, Nyarlathotep, History of the Necronomicon, The Nameless City
Año de edición: 2023
Nº de colección: 111
Nº de páginas: 200
Dimensiones: 12.5 x
19.5 cms
0.12 cms
Prologuista: Dausà i Mascort, Jordi
Ilustrador: Benages, Toni
Traductor: Dausà i Mascort, Jordi

Prensa

El autor

Lovecraft

(Providence, 1890 - 1937). La seva vida va estar marcada per nombroses dissorts i per una solitud que només va saber pal·liar a través d’una intensíssima activitat epistolar. Lovecraft cercava obsessivament «la perfecció de l’horror», i el va assolir amb el conreu d’un estil propi: l’horror còsmic, que conté elements de ciència-ficció, una mitologia pròpia i una perspectiva basada en la creació d’ambients ominosos i abismes siderals. Tot i que en vida només va ser admirat per una minoria, amb el pas del temps els seus escrits han aconseguit l’objectiu perseguit per l’autor —segons Michel Houellebecq— de «portar el lector a un estat de fascinació». Avui, les seves creacions terrorífiques són conegudes globalment i els seus Mites de Cthulhu, desenvolupats per les generacions posteriors d’escriptors de terror, continuen vigents.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart