Ivanhoe

12,00 

Ivanhoe, ambientada a l'Anglaterra del segle XII, quan el príncep Joan conspirava per desposseir del tron el seu germà Ricard Cor de Lleó, mentre era a Terra Santa en la Tercera Croada, narra les aventures del cavaller Wilfred d'Ivanhoe. Emmarcada en els temps de discòrdia entre saxons i normands, la novel·la es desplega en un ampli ventall d'aventures en què s'enfronten la noblesa, la raó i la justícia a la cobdícia, la brutalitat i l'egoisme. Ivanhoe ens ofereix un conjunt de personatges memorables, com Robin Hood i l'ermità de Copmanhurst, el jueu Isaac i la seva filla Rebeca o el templer Brian de Boois-Guilbert i el bufó Wamba.

ISBN 978-84-7584-852-5 Coleccción Etiqueta

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2012
Nº de colección: 37
Nº de páginas: 246
Dimensiones: 12.5 x
20 cms
Traductor: Tiñena i Amorós, Jordi

El autor

(Edimburg, 1771 - Abbotsford, 1832) va començar la seva activitat literària com a compilador de balades escoceses i dedicant el seu esforç creador a la poesia romàntica narrativa. Però el seu èxit arribà de la mà de la novel·la i es guanyà el favor del públic amb Ivanhoe, el 1819. Amb un model que combinava la passió per la història, el color local en la recreació de costums i les emocions fortes, va obtenir un gran èxit i va exercir una gran influència en la literatura europea i americana.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart