L’home minvant

20,00 

Scott Carey mesura poc més de dos centímetres i cada dia que passa es va encongint encara més. Ha quedat tancat a un soterrani on trobar menjar i fugir dels depredadors —aranyes, gats, ocells—, convertirà el seu dia a dia en una lluita a vida o mort.
   Les aventures d’aquest personatge obstinat a sobreviure es van intercalant amb la història de com, de mica en mica, es va anar empetitint des del metre vuitanta fins a gairebé el no-res. La constant pèrdua de mida li anirà ocasionant problemes conjugals, laborals, econòmics, paternals... i la humiliació constant per no estar a l’altura amb la seva família.
   Amb fragments propers al realisme brut, però sense perdre la textura pròpia del gènere fantàstic L’home minvant és molt més que una novel·la d’aventures.
   Richard Matheson en estat pur.

“Una obra mestra de l’horror subtil, i Richard Matheson és un dels millors escriptors de terror del segle xx.”
Dean Koontz

ISBN 978-84-19676-14-6 Coleccción Etiquetas , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: The Shrinking Man
Año de edición: 2023
Nº de colección: 110
Nº de páginas: 280
Dimensiones: 14 x
21 cms
0.16 cms
Ilustrador: Albert Monteys
Traductor: Dausà i Mascort, Jordi

El autor

Richard Matheson (1926-2013) va néixer a Nova Jersey. El 1951 va publicar el seu primer relat, «Nascut d’home i de dona», que va marcar l’inici de la seva meteòrica carrera i va assentar les bases de la literatura de terror modern. Va escriure molts guions per al cinema i la televisió, i molts dels seus relats es van popularitzar a través de les adaptacions de la mítica sèrie La dimensió desconeguda. A més, algunes de les seves novel·les i històries s’han convertit en pel·lícules de renom, com L’home minvant, El diable sobre rodes, Soc llegenda i Quins somnis vindran. Al llarg de la seva carrera va guanyar diversos premis, entre els quals destaquen el World Fantasy (1976, 1978, 1984, 1990), el Bram Stoker (1990, 1991), el Locus (1990) o el Retro Hugo (2001).

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart