Cònan 7

L'hora del Drac

19,50 

Una ambiciosa conxorxa política pretén acabar amb el rei Cònan i apoderar-se d’Aquilònia; tanmateix, la sinistra nigromància que utilitzen els conspiradors per intentar-ho desferma unes forces terribles que no solament amenacen l’existència del regne, sinó també del món tal com es coneix. L’hora del Drac, la narració més extensa del llegendari Cònan, ens obsequia amb tots els ingredients de la fantasia heroica i molt més.
      El rerefons mític, històric i geopolític de L’era hibòria situa la vida i els fets del bàrbar en un context físic i cronològic molt més extens. De forma detallada i minuciosa, en Robert E. Howard explica els antecedents, l’època de plenitud i les circumstàncies que van propiciar l’extinció de la civilització hibòria.

Robert Ervin Howard va néixer al poblet de Peaster,Texas, el 1906. Considerat un dels escriptors més rellevants de la literatura pulp, va publicar la majoria dels seus relats a la revista Weird Tales.
      Tot i que va conrear gèneres com el western, el romàntic o el negre-policíac, Howard ha passat a la posteritat com a un mestre del fantàstic i en concret de la fantasia heroica.
     Amb una imaginació desbordant, de la seva ploma en van néixer personatges com Kull el Conqueridor, Bran Mak Morn de la Bretanya o el purità Solomon Kane. Però si d’entre totes les seves creacions en destaca alguna, aquesta és Cònan el Bàrbar, personatge que, gràcies a les reedicions de butxaca, els còmics i el cinema ha esdevingut una icona del segle xx i una pedra de toc ineludible del gènere «espasa i bruixeria».
       Robert Ervin Howard es va llevar la vida d’un tret de revòlver a Cross Plains, al mateix estat de Texas on va néixer, l’any 1936.

ISBN 978-84-19676-46-7 Coleccción Etiquetas , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2024
Nº de edición: 1
Nº de colección: 121
Encuadernación: cosit
Nº de páginas: 280
Dimensiones: 14 x
21 cms
1.4 cms
Ilustrador: David Güell
Traductor: Enric Navarro
Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart