Cònan 6

La ciutadella escarlata

16,50 

Aquest volum ofereix tres excel·lents exemples de fantasia, acció i aventures. A Més enllà del riu Negre, batega l’etern conflicte entre colons i pobladors autòctons en una frontera implacable i infestada de màgia. El fènix a l’espasa és una història d’intriga política, acció èpica i heroisme: la profecia s’ha complert i en Cònan s’ha coronat rei, però ara ha d’enfrontar-se a una perillosa conspiració i a un bruixot letal. A La ciutadella escarlata, el capturen i empresonen a la capital del regne de Koth, i li cal desplegar tot el seu coratge per escapar-se de l’infern, combatre traïcions i arts obscures i preservar la seva llegenda.

Cònan és el personatge més rellevant de l’escriptor de literatura pulp Robert E. Howard, pare del gènere anomenat «espasa i bruixeria» i un dels narradors més icònics de la revista Weird Tales. Creador d’altres personatges com Solomon Kane o Kull, el Conqueridor, ha passat a la història sobretot per les narracions que va escriure sobre Cònan, qui, gràcies a les recopilacions dels seus relats i les seves adaptacions al còmic i al cinema, ha esdevingut una icona del segle xx.

ISBN 978-84-19676-31-3 Coleccción Etiquetas , , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: Red Nails, Jewels of Gwahlur
Año de edición: 2024
Nº de colección: 117
idioma: català
Encuadernación: cosit
Dimensiones: 14 x
21 cms
0.11 cms
Ilustrador: David Güell
Traductor: Enric Navarro Pérez
Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart