Cònan 3

El dimoni de ferro

17,00 

En aquest recull hi trobaràs tres històries més protagonitzades per Cònan, el Bàrbar— «L’ombra que llisca», «El dimoni de ferro» i «El poble del Cercle Negre»—. Tres aventures ben diferents en les quals el nostre heroi —o antiheroi— preferit travessarà deserts sense fi, s’endinsarà en ciutats fantasmals, es perdrà per illes maleïdes i creuarà serralades de cims inversemblants. Ho farà en els tres casos acompanyat d’heroïnes tan singulars com la brituniana Natala, l’esclava Octàvia o la reina Iasmina.
   Tant se val si Cònan és un fugitiu, un líder de pirates o el cap d’una tribu de les muntanyes, perquè en les tres històries viurà enfrontaments— contra horrors humans i inhumans, contra éssers vius i morts, contra bèsties i usurpadors— que ens deixaran sense alè, com passa sempre amb les aventures del bàrbar més influent de la història de la literatura.
   Cònan és el personatge més rellevant de l’escriptor de literatura pulp Robert E. Howard, pare del gènere anomenat «espasa i bruixeria» i un dels narradors més icònics de la revista Weird Tales. Creador d’altres personatges com Solomon Kane o Kull, el Conqueridor, ha passat a la història sobretot per les narracions que va escriure sobre Cònan, qui, gràcies a les recopilacions dels seus relats i les seves adaptacions al còmic i al cinema, ha esdevingut una icona del segle xx.

ISBN 978-84-18292-90-3 Coleccción Etiquetas , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: The Slithering Shadow, The Devil in Iron, The People of the Black Circle
Año de edición: 2022
Nº de edición: 1
Nº de colección: 107
idioma: Català
Nº de páginas: 200
Dimensiones: 21 x
14 cms
Ilustrador: Musjant, Luis
Traductor: Navarro Pérez, Enric
Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart