L’assassí moderat

17,50 

La vida transcorre monòtona entre els components deJa colònia anglesa de Polybia, un pacífic i tranquil país prop d'Egipte, quan un bon dia es comet un assassinat que posa en qüestió l'ordre establert. Barbara Traill té els clàssics prejudicis de la seva situació cultural i econòmica. Viu en una colònia. El seu oncle és el governador; el seu cunyat, el vicego- vernador. El seu patriotisme no li impedeix comprendre que l'època de les colònies és a les acaballes. El seu germà Tom té un professor particular, Hume, amb unes idees molt peculiars ja que defensa «la filosofia de la moderació en el camp de l'assassinat»... i es defensa com «un home sensat. De fet —diu—, sóc un assassí moderat». El relat de L'assassí moderat (publicat per primera vegada l'abril de 1929 en el «Cassell's Magazine»), igual que les aventures del pare Brown i els misteris d'El club dels negocis estranys.
ISBN 978-84-7584-232-5 Coleccción

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 1993
Nº de edición: 1
Nº de colección: 64
idioma: Català
Nº de páginas: 72
Dimensiones: 21 x
14 cms
Traductor: Urritz Geli, Carles;Geonès Planagumà, Carme

El autor

G. K. Chesterton (Londres, 1874- Beaconsfield, 1936), és autor de crítica social, literària i d’art, d’assaigs, d’obres sobre teologia (sobretot a partir de la seva conversió al catolicisme el 1922), de poesia i de novel·les, entre les quals sobresurten les protagonitzades pel Pare Brown i la que porta per títol El Club dels negocis estranys (L’Arcà, núm. 27).

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart