L’amant del diable

18,50 

La senyora Drover, en la seva joventut, es va enamorar perdudament d’un home que no va tornar a veure més; uns anys més tard, però, ja casada i amb fills, aquest amant perdut tornarà, revelant la seva identitat demoníaca. Una parella compra una casa, on aviat descobreixen que uns anys abans havia estat l’escenari d’un horrible assassinat. Un home s’obsessiona amb la figura d’una actriu de cine mut que ja està morta. Aquest és el punt de partida de les històries recollides a L’amant del diable i altres contes. Escrits entre els anys 30 i 40, els contes de Bowen juguen amb les eines del fantàstic, el terror i el misteri, per crear uns diàlegs brillants i una suggerent càrrega simbòlica que fa reflotar tota mena de temes com la guerra, les relacions familiars o l’ignot de l’existència.
Un llibre essencial per entendre una autora imprescindible de les lletres irlandeses com és Elizabeth Bowen (1899-1973), que es va relacionar amb les figures literàries més importants de la seva època com Virginia Woolf, Carson McCullers o Iris Murdoch.

ISBN 978-84-19676-27-6 Coleccción

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: Dead Mabelle, 1929; Foothold, 1929; The Cat Jumps, 1929; The Apple Tree, 1931; The Cherry Soul, 1941; The Demon Lover, 1944; The Happy Autum Fields, 1944; Pink May, 1944; Green Holly, 1944; Hand in Glove, 1952
Año de edición: 2023
Nº de edición: 1
Nº de colección: 115
Nº de páginas: 208
Dimensiones: 14 x
21 cms
1.2 cms
Prologuista: Eulàlia Lledó
Ilustrador: Màriam Ben-Arab
Traductor: Carme Geronès

El autor

Elizabeth Bowen (1899-1973) va ser una destacada escriptora irlandesa. La seva obra literària va abastar diversos gèneres, incloent-hi novel·les, contes curts i crítica literària. Va ser coneguda per la seva prosa elegant i la seva habilitat per capturar les subtilitats de les relacions humanes i les dinàmiques socials. Algunes de les seves obres més conegudes inclouen The Death of the Heart i The Heat of the Day. Bowen va viure i escriure durant un període tumultuós a Europa, inclòs la Segona Guerra Mundial, la qual influït profundament en la seva obra. La seva contribució a la literatura va ser reconeguda amb diversos premis i elogis, i la seva obra continua sent llegida i estudiada avui dia.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart