I què, Helena?

Preguntes i respostes sobre comunicació i relacions humanes

11,00 

L'Helena, una periodista en hores baixes i immersa en un procés personal ple de mancances, viatja a Port de la Selva amb la intenció de cobrir unes jornades sobre medi ambient. Un cop allà, en un recés, s'apropa a uns seminaris d'intel·ligència emocional que l'ajudaran a canviar l'orientació de la seva vida i aprendre a posar en pràctica set truquets per a la quotidianitat.
Primerament, l'Helena detalla el contingut dels seminaris i les aplicacions que ella n'extreu i que l'ajuden a fer front al seu dia a dia. Més tard, ja acabat el seminari, l'Helena ens mostra les cartes que l'Eulàlia, una de les dues noies que l'impartien, li ha anat enviant durant tot un any.
Les vivències de l'Helena, els continguts dels seminaris i les reflexions de la protagonista al volant de les idees apreses, ens insinuen la necessitat d'aplicar alguns conceptes del seminari a la nostra personalitat. Així, el llibre esdevé un manual d'autoformació que tothom pot fer-se seu.

ISBN 978-84-7584-564-7 Coleccción Etiquetas ,

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2005
Nº de edición: 1
Nº de colección: 9
idioma: Catalán
Nº de páginas: 97
Dimensiones: 12.50 x
20 cms

El autor

Laura Farró és  catedràtica de llengua i literatura i professora de màsters per a professorat de secundària de la UPF.

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart