El club dels negocis estranys

El club dels negocis estranys segueix el model de la mistery story tal com l’havia fixat Conan Doyle, però introduint-hi una nova dimensió. En el lloc de Sherlock Holmes apareix Basil Grant, i el mateix Chesterton passa a fer el paper del doctor Watson. El club dels negocis estranys és una associació en què els membres, per pertànyer-hi, han de propiciar algun negoci diferent i, per descomptat, rendible; però per a ser diferent i alhora rendible, no es pot ser conservador. L’aventura consisteix, en tot moment, a endinsar-se en el desconegut, en el misteriós —a modernitzar-se, en definitiva—. És clar que és més una qüestió de dialèctica, de polèmica.

ISBN 978-84-7584-148-7 Coleccción

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 1990
Nº de edición: 2
Nº de colección: 27
idioma: Català
Nº de páginas: 138
Dimensiones: 20 x
Traductor: Urritz Geli, Carles;Geonès Planagumà, Carme

El autor

G. K. Chesterton (Londres, 1874- Beaconsfield, 1936), és autor de crítica social, literària i d’art, d’assaigs, d’obres sobre teologia (sobretot a partir de la seva conversió al catolicisme el 1922), de poesia i de novel·les, entre les quals sobresurten les protagonitzades pel Pare Brown i la que porta per títol El Club dels negocis estranys (L’Arcà, núm. 27).

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart