El bocamoll honrat

12,50 

Prop d'un apartat, vell i corpulent bruc, un poeta i pintor planta un jardí, hi construeix una casa i hi estableix la seva vida. Al cap d'uns anys veiem que hi viu amb la seva filla i que al seu voltant han aparegut d'altres cases. Londres ha crescut: hi ha tot de cotxes circulant i el pintor està a punt de ser atropellat, accident que evita un metge amb qui aquell iniciarà una amistat en què la discussió estableix un estret lligam entre ells. La filla del poeta no deixa de construir un punt d'interès per al científic ni la raó última de les seves regulars visites. Però l'aparició d'un nou personatge i el posterior descobriment d'un cadàver descompost crearan un ambient de frustració i posaran al descobert els vicis capitals dels personatges. El bocamoll honrat és un sòlid i consistent relat en el qual G.K. Chesterton demostra la seva gran capacitat de polemista i humorista, com també el seu sentit anticientífic, exposat de manera desenfadada i desimbolta, i a contracorrent no sols en el moment en què va ser escrit, sinó fins i tot avui dia en què els valors morals que apunten sonen, pel fet d'haver caigut en desús, quasi estranys.

ISBN 978-84-18292-62-0 Coleccción Etiquetas ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: The Honest Quack
Año de edición: 2023
Nº de edición: 2
Nº de colección: 66
idioma: Català
Nº de páginas: 112
Dimensiones: 20 x
12.5 cms
Traductor: Geronès Planagumà, Carme;Urritz Geli, Carles

El autor

G. K. Chesterton (Londres, 1874- Beaconsfield, 1936), és autor de crítica social, literària i d’art, d’assaigs, d’obres sobre teologia (sobretot a partir de la seva conversió al catolicisme el 1922), de poesia i de novel·les, entre les quals sobresurten les protagonitzades pel Pare Brown i la que porta per títol El Club dels negocis estranys (L’Arcà, núm. 27).

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart