Cònan 4

El misteriós desconegut

16,00 

A El Misteriós desconegut, relat llarg que dona títol a aquest recull, Robert E. Howard ens narra amb el seu dinamisme habitual la història d’un comte que ha hagut de fugir per establir-se en una fortificació davant de la costa. Allà rebrà la visita de dues naus pirates enemigues que cerquen un tresor amagat a la selva. L’aparició de Cònan —astut i poderós com mai— serà el punt d’inflexió d’aquesta història de pirates, nobles, pictes ferotges, monstres, màgia i espases.
   A L’estany dels negres, després d’enrolar-se a la tripulació pirata del Wastrel i acompanyat de la bellíssima Sanxa, Cònan viurà una breu però intensa aventura en desembarcar a una illa habitada per criatures gegantines que més s’assemblen a dimonis que a aborígens.

Cònan és el personatge més rellevant de l’escriptor de literatura pulp Robert E. Howard, pare del gènere anomenat «espasa i bruixeria» i un dels narradors més icònics de la revista Weird Tales. Creador d’altres personatges com Solomon Kane o Kull, el Conqueridor, ha passat a la història sobretot per les narracions que va escriure sobre Cònan, qui, gràcies a les recopilacions dels seus relats i les seves adaptacions al còmic i al cinema, ha esdevingut una icona del segle xx.

ISBN 978-84-19676-09-2 Coleccción Etiquetas , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Título original: The Black Stranger, The Pool of the Black One
Año de edición: 2023
Nº de colección: 109
Nº de páginas: 160
Dimensiones: 12.5 x
19.5 cms
0.09 cms
Ilustrador: Luís Mujsant
Traductor: Navarro Pérez, Enric
Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart