Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió

Guia pràctica

18,00 

Després de gairebé 40 anys de no parar d’escriure esquetxos, programes de televisió, sèries, tvmovies, pel·lícules i obres de teatre i de més de 25 anys de fer classes als estudis de comunicació àudiovisual de la Universitat Pompeu Fabra, Piti Español ha decidit publicar un llibre que expliqui tot el que ha après sobre l’escriptura de diàlegs per a cinema i televisió.
      Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió és un llibre basat en la seva experiència, tant d’escriure escenes dialogades com d’analitzar-les a les seves classes. Un llibre que vol ser una mena de manual amb reflexions teòriques i consells pràctics, ple d’exemples trets del cinema, de la televisió i, fins i tot, d’anuncis comercials, que serveixi tant a estudiants que volen aprendre les bases de l’escriptura de diàlegs, com a professionals que potser hi descobriran recursos, exemples i trucs narratius que desconeixien.
Albert Plans (guionista de Plats Bruts i Porca Misèria):  El Piti és un guionista amb una de les carreres més brillants del nostre país. Que què és un bon diàleg? Llegiu aquest llibre!
Joaquim Oristrell (guionista i director): És divertit, és útil, és generós. El millor llibre d’amor que he llegit últimament —d’amor a l’ofici d’escriure, per descomptat.
Cesc Gay (guionista i director): Llegir-lo és adonar-te de tot el que encara pots aprendre per tal d’escriure millor. Una gran guia!
Isabel Coixet (guionista i directora): Un llibre sensacional i absolutament  imprescindible per a tots aquells que escriuen ficció, tant professionals com aspirants.
ISBN 978-84-19676-18-4 Coleccción Etiquetas , , ,

Compartir: 

Ficha del libro

Año de edición: 2023
Nº de colección: 71
idioma: català
Encuadernación: cosit
Nº de páginas: 208
Dimensiones: 15.5 x
23 cms
0.12 cms

El autor

Piti Español

Piti Español. Nascut a Barcelona el 1954, és guionista de televisió i de cinema, escriptor, autor dramàtic i professor universitari.
     Ha escrit programes, sèries i telefilms per a TV3, TVE, Antena 3, Canal + i Movistar i diverses pel·lícules (La vida de nadie, Otros días vendrán, The Pelayo’s, ¡Atraco! i Cerca de tu casa) guardonades a festivals espanyols i internacionals. És guionista i director del curt Càsting.
     És autor d’obres de teatre (Mans Quietes), cantates i comèdies musicals i ha creat, dirigit i/o participat en espectacles de circ als Països Baixos, França, Rep. Sud-africana i Espanya.
     És professor de guió i de diàlegs a la UPF i a l’Escac.
     Ha publicat novel·les (Memòria de tots tres), llibres de relats (Disculpin les molèsties) i d’altres sobre la seva vida al circ (La pista africana), sobre cinema i sobre televisió.
     Viu a La Floresta-Pearson (Barcelona).

Shopping cart
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart