Diccionari de les ximpleries, bajanades, badoqueries i trapalleries

Diccionari de les ximpleries, bajanades, badoqueries i trapalleries

Alba, Víctor

Colección: Laertes Català, 24
Materias: Ciencias sociales
Año edición: 2001
Páginas: 160
ISBN: 978-84-7584-455-8
Dimensiones: 23x16
Disponibilidad: En Stock
Descripción

Moltes ximpleries condueixen, per dissimular-se, a cometre cabronades. I moltes cabronades, per amagar-se, porten a cometre ximpleries. La incompetència i la bajanada semblen competir per generar ximpleries i cabronades a dojo. La lectura de la premsa diària, durant aquest primer any del segle XXI, segons uns, o darrer del segle XX, segons d'altres, ha fornit el material per a aquest Diccionari de les Ximpleries, incompetències i bajanades a casa nostra i a casa dels altres. En realitat, és un diccionari abreujat, ja que, si no, ocuparia tant d'espai com un volum de la vella enciclopèdia Espasa. El lector benèvol pot considerar-lo com un volum més de les memòries de l'autor, Sísif i el seu temps, ja que, al capdavall, tantes ximpleries també formen part de la seva època i de la seva vida.

Per evitar que en obrir aquest diccionari a l'atzar el lector entri en una depressió, s'hi ha intercalat cites d'humor, d'enginy, o anècdotes que no són de ximples ni de cabrons. Així, el lector pot reprendre forces per tornar a obrir el diccionari i veure quina ximpleria li salta als ulls. Bona sort. I que us sigui lleu.

Manufacturer
Products By Alphabet
Tag Cloud
No tags available
Alba, Víctor

Alba, Víctor

AUTOR

(Barcelona, 1916 - Sant Pere de Ribes, 2003). Pseudónimo de Pere Pagès i Elies. Periodista, escritor, profesor universitario y político. Estudió Derecho en la Universidad de Barcelona y en 1936 se afilió al Partido Obrero de Unificación Marxista (POUM). Redactor en Última Hora y La Ba...

  • Sísif i el seu temps III
  • Sísif i el seu temps II
  • Sísif i el seu temps I
  • Ciudades sin inaugurar
  • Los colectivizadores

Comentarios (0)

Escribir comentario

Tu nombre:


Tu comentario: Nota: no insertar HTML!

Puntuación: Malo           Bueno

Introduce el código en la casilla de abajo: