Vermeer

Un ensayo

15,00 

Quizá, para un pintor de la talla de Vermeer, la belleza no sea una finalidad, sino una circunstancia que se desprende de la búsqueda de algo más. Este ensayo es un tanteo en busca de qué fue ese «algo más» para Vermeer, de qué puede haber más allá de la inmensa belleza de las mujeres solas de sus pinturas.

ISBN 978-84-18292-33-0 Coleccción Tags , , ,

Compartir:

Fitxa del llibre

Any d'edició: 2021
Nº de edició: 1
Nº de colecció: 132
idioma: Español
Nº de pàgines: 176
Dimensions: 12.50 x
20 cms

L'autor

Emili Olcina, narrador, assagista i, ocasionalment, guionista de cine i de televisió, és l'autor, entre altres obres, de les novel·les La catedral buida, La deessa nua, del recull de relats Històries del vespre i de la nit, de L'art i el cos de Madonna, d'un assaig sobre el compositor romàntic català Ferran Sors. Bon coneixedor de la literatura fantàstica, és l'autor d'una Antologia de narrativa fantàstica catalana i d'El llit sota la tomba: antologia de la narrativa de vampirs, de Goethe a Scott Fitzgerald (1797-1927). Ha preparat i prologat edicions de Baudelaire, Kipling, Rabelais, Saki, Dylan Thomas, Amos Tutuola.

Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart