Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió

Guia pràctica

18,00 

Després de gairebé 40 anys de no parar d’escriure esquetxos, programes de televisió, sèries, tvmovies, pel·lícules i obres de teatre i de més de 25 anys de fer classes als estudis de comunicació àudiovisual de la Universitat Pompeu Fabra, Piti Español ha decidit publicar un llibre que expliqui tot el que ha après sobre l’escriptura de diàlegs per a cinema i televisió.
      Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió és un llibre basat en la seva experiència, tant d’escriure escenes dialogades com d’analitzar-les a les seves classes. Un llibre que vol ser una mena de manual amb reflexions teòriques i consells pràctics, ple d’exemples trets del cinema, de la televisió i, fins i tot, d’anuncis comercials, que serveixi tant a estudiants que volen aprendre les bases de l’escriptura de diàlegs, com a professionals que potser hi descobriran recursos, exemples i trucs narratius que desconeixien.
Albert Plans (guionista de Plats Bruts i Porca Misèria):  El Piti és un guionista amb una de les carreres més brillants del nostre país. Que què és un bon diàleg? Llegiu aquest llibre!
Joaquim Oristrell (guionista i director): És divertit, és útil, és generós. El millor llibre d’amor que he llegit últimament —d’amor a l’ofici d’escriure, per descomptat.
Cesc Gay (guionista i director): Llegir-lo és adonar-te de tot el que encara pots aprendre per tal d’escriure millor. Una gran guia!
Isabel Coixet (guionista i directora): Un llibre sensacional i absolutament  imprescindible per a tots aquells que escriuen ficció, tant professionals com aspirants.
ISBN 978-84-19676-18-4 Coleccción Tags , , ,

Compartir:

Fitxa del llibre

Any d'edició: 2023
Nº de colecció: 71
idioma: català
Encuadernació: cosit
Nº de pàgines: 208
Dimensions: 15.5 x
23 cms
0.12 cms
Shopping cart
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Home
Wishlist
0 items Cart