Manufacturer
Products By Alphabet
Tag Cloud
No tags available
Un conte embolicat de Lewis Carroll

Un conte embolicat de Lewis Carroll

Castaño Montserrat, Eduard, Mora Cañellas, Lluís

Colección: Lectures I Itineraris, 30
Materias: Enseñanza y literatura
Año edición: 1998
Páginas: 140
- ISBN: 978-84-7584-353-7
Dimensiones: 23x16
Disponibilidad: Bajo pedido

Descripción

Aquest llibre va adreçat especialment als alumnes de Segon Cicle d'E.S.O. A partir de les qüestions que Lewis Carroll plantejava als lectors de la revista «The Monthly Parcket» en els «Nusos» d'Un Conte Embolicat, es proposen noves activitats i s'ofereixen ampliacions i comentaris sobre aspectes diversos: àlgebra, trigonometría, plantejament de problemes, lògica... Els continguts d'aquest llibre el fan indicat per a un Crèdit Variable de Matemàtiques en el Segon Cicle d'E.S.O., de 36 hores, tot i que el criteri del professor permetrà d'ampliar-lo tant com es vulgui. De la mateixa manera, hi haurà professors que el trobaran útil com a material complementari dels Crèdits que ja estan realitzant. A diferència d'altres treballs, aquesta edició d'Un Conte Embolicat no es centra exclusivament en l'Àrea de Matemàtiques, sinó que implica també la tasca de compensió lectora, la qual afecta l'Àrea de Llengües. Això permetrà la col·laboració interdisciplinar i l'organització de dos Crèdits Variables de Matemàtiques i de Llengua, en un sol trimestre i amb un únic material de treball.

Autores

Castaño Montserrat, Eduard

Eduard Castaño. Nascut el 1964 a Barcelona. És Llicenciat en Filologia Anglesa i professor d'anglès a l'ensenyament secundari des de 1987. A més de Lewis Carroll, ha traduït de l'anglès al català diversos autors, entre ells Henry James, Arthur C. Clarke, Alan Lightman, Robert James Waller i Tom Shape.
 

Mora Cañellas, Lluís

Lluís Mora Nascut el 1962 a Mataró. És Llicenciat en Ciències Químiques i professor de matemàtiques i tecnologia a l'ensenyament secundari des de 1986. Està especialment interessat en les obres d'autors com Lewis Carroll, Martin Gardner, Brian Bolt, Raymond Smullyan, i ha publicat articles sobre jocs matemàtics («El Drago: del juego a las funciones», Revista Suma).

Comentarios (0)

Escribir comentario

Tu nombre:


Tu comentario: Nota: no insertar HTML!

Puntuación: Malo           Bueno

Introduce el código en la casilla de abajo: