Manufacturer
Products By Alphabet
Tag Cloud
No tags available
Fem Teatre?

Fem Teatre?

Boix, Argimiro, Iglesias, Conosuelo

Colección: Lectures I Itineraris, 26
Materias: Enseñanza y literatura
Año edición: 1996
Páginas: 83
- ISBN: 978-84-7584-240-0
Dimensiones: 20x12.5
Disponibilidad: En Stock

Descripción

Us agradaria fer d'actors? Què us semblaria maquillar-vos per aconseguir simular el que no sou?, Us divertiria fer-vos passar per un lladre?I viure emocions o aparentar sentiments que tothom creuria reals? En definitiva, per què no jugar una mica i fer del teatre una eina vàlida per superar la timidesa i adquirir un domini del cos i de la veu que pot ajudar-vos a conèixer-vos millor?

Aquest llibre, freuit d'una tasca experimentada a les aules i que té com a destinataris els estudiants tan de segon scicle de l'ESO com del batxillerat, pretén que el teatre sigui present al món de l'ensenyament, sense perdre la seva capacitat encisadora i amb la intenció de fer-vos guadir de tot el que comporta la dramatizació: caracterització, improvisació, escenografia, assaig, representació... A més, això facilitarà també la vostra capacitat comunicativa i aprofundirà la mirada crítica envers el fet teatral

Autores

Boix, Argimiro

Argimiro Boix és llicenciat en Filosofia i Lletres, ha estat lector d'espanyol i de llengua i literatura catalana a la Universitat de Durham (Gran Bretanya) i actualment és professor de llengua i Literatura castellanes a l'I.B. Montjuïc, de Barcelona. Entre les seves múltiples activitats en el camp de la didàctica i de les publicacions, cal esmentar Práctica del análisis sintáctico (1984), La expresión escrita (1988), 19 cuentos del siglo XIX (1988), etc. Ha participat en diversos cursos i tallers de teatre i ha impartit també nombrosos cursos de formado per a la Reforma a professorat d'ensenyament secundari.

Iglesias, Conosuelo

Consuelo Iglesias és licenciada en Pedagogia i en Psicologia i des de fa anys exerceix com a professora de Llengua i Literatura castellanes a l'I.B. Montjuïc, de Barcelona. A més d'haver realitzat molts cursos de teatre és autora d'un bon nombre de treballs relacionats amb la li- teramra i en particular amb el teatre, entre els quals cal destacar la seva labor com a co- guionista del vídeo Iniciació al fet teatral i la seva guia didàctica. Ha estat coordinadora del projecte "Columbus" de la Comunitat Europea.

Comentarios (0)

Escribir comentario

Tu nombre:


Tu comentario: Nota: no insertar HTML!

Puntuación: Malo           Bueno

Introduce el código en la casilla de abajo: